Marca i As: Ancelotti je odustao od Modrića i božićnog drvca. Luka neće danas početi

Foto: EPA

VODEĆI španjolski mediji pišu da je Carlo Ancelotti za današnju Realovu domaću utakmicu sedmog kola La Lige protiv Las Palmasa odustao od Luke Modrića i taktike božićno drvce. To je napravio jer je prije tri dana debaklom završio pokušaj s njih oboje - lošom igrom Modrića i cijele momčadi te porazom 3:1 u gradskom derbiju kod Atletica.

Real je tako ispustio prvo mjesto i pokvario savršeni učinak u prvih pet kola. Sada mora pobijediti povratnika u prvu ligu, koji u šest kola ima samo pet bodova. Marca i As pišu da se Ancelotti za taj meč vraća taktici 4-3-1-2, prilagođenoj novoj najvećoj zvijezdi Judeu Bellinghamu.

Važna je vijest da se u prvu postavu vraćaju dva bitna člana. Dani Carvajal na desni bek, nakon što je zbog ozljede mišića propustio utakmice protiv Union Berlina i Atletica, dok će u napadu opet biti Vinicius Junior, koji je također zbog ozljede mišića propustio četiri utakmice. Španjolci pišu da će se Modrić i Kroos vratiti na klupu, dok će vezu ponovo preuzeti Valverde, Tchouameni i Camavinga. 

Očekivani sastav Reala protiv Las Palmasa:

Kepa; Carvajal, Rüdiger, Nacho, Mendy - Valverde, Tchouameni, Camavinga - Bellingham - Rodrygo, Vinicius.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.