Marca: Igrač od 140 milijuna eura stiže u Real jer želi igrati s Modrićem

Foto: EPA-EFE

NAKON što se posljednjih tjedana puno pisalo o interesu Reala za Judea Bellinghama iz Borussije Dortmund, stvari su postale puno jasnije. Španjolski As objavio je tekst u kojem je detaljno objasnio situaciju oko Bellinghama te dodao kako će Real učiniti sve da ga dovede kao zamjenu za Luku Modrića.

Španjolska Marca danas također piše o tom transferu, u tekstu na naslovnici pod naslovom "Realovi razlozi za nadu u Bellinghamov potpis". U njemu se navodi kako je vrlo važna i mogućnost da mladi engleski veznjak (19) igra s hrvatskim reprezentativcem Lukom Modrićem.

Modrić je razlog za optimizam

Španjolski mediji pišu da je Real spreman platiti oko 100 milijuna eura fiksno uz bonuse do 40 milijuna eura. Florentino Perez uvjeren je, piše Marca, da bi Bellingham mogao prihvatiti ponudu jer je već dokazao da mu novac nije u prvom planu, nego ga se može privući projektom koji će se oko njega graditi u Realu u sportskom smislu.

Marca zaključuje: "Njegov dolazak bio bi šlag na tortu u planu obnove legendarnog veznog reda koji čine Casemiro, Kroos i Modrić. A mogućnost da s ovom posljednjom dvojicom (ili barem s Modrićem) dijeli sezonu nije razlog za brigu, nego dodatni poticaj za nogometaša koji zna da bi nakon transfera skupljeg od 100 milijuna eura stigao u prvi sastav."