HRVATSKI NOGOMETAŠI

Marca: Modrić je istinski vođa Reala u dobru i u zlu. Nikad se ne krije

Foto: EPA-EFE

REAL MADRID diše novim plućima od povratka Zinedinea Zidanea, što se vidjelo po raspoloženju igrača za vrijeme utakmice protiv Celte iz Viga.

Što bi bilo da je Zidane bio trener Reala protiv Ajaxa?

Pobijedio je aktualni prvak Europe 2:0, zabili su Isco i Bale dok je VAR poništio Modrićev gol, a baš je Bale ovaj puta slavio gol sa suigračima i tom gestom dao do znanja kako je pod Francuzom atmosfera u svlačionici drastično bolja nego pod prethodnicima Solarijem i Lopeteguijem.

Realovo glasilo, Marca, pita se što bi bilo da je Zidane bio trener u dvomeču s Ajaxom gdje je Real razbijen u osmini finala Lige prvaka 4:1 na Santiago Bernabeu.

Modrić, ključan Zidaneov čovjek

U pobjedi nad Celtom analizirali su početne Zidaneove poteze, pohvalili povratak Navasa, Isca i Marcela u prvu momčad te označili hrvatskog kapetana Luku Modrića kao najboljeg igrača momčad i ključnom karikom.

"Bez obzira tko vodi Real s klupe, Luka Modrić nastavlja igrati sjajno. Pod Julenom Lopeteguijem, Santiagom Solarijem i još jednom, Zidaneom, Hrvat nije pao s kvalitetama igre. Osvajač Zlatne lopte nikad se ne krije na terenu i esencijalan je dio načina Realove igre. Modrić je istinski vođa ovog Reala i u dobrim i u lošim vremenima", piše Marca o Luki.

Modrić je uistinu najsvjetlija točka Reala posljednjih mjeseci i nezamjenjiv član udarne postave. Zidane želi oko njega graditi novi Real od sljedećeg ljeta i u hrvatskom veznjaku, kao i Marca, vidi ključnog čovjeka.

Standings provided by Sofascore LiveScore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.