BARCELONA

Marca: Preokret u Barceloni. Već otpisani as produžio ugovor

Foto: EPA

VEĆ NEKO vrijeme španjolski mediji pišu da će kraj sezone dovesti do rastanka Barcelone i Sergija Roberta, jednog od kapetana momčadi. Citirao se tim prilikama i predsjednik kluba Joan Laporta koji je rekao da ne razumije tog dečka koji nije potpisao produženje kad je trebalo i da Barca sad gradi novu momčad. Marca piše da je došlo do preokreta i da je Sergi Roberto dogovorio ostanak i za sljedeću sezonu.

"Prevagnula je njegova želja za ostankom", navodi čitani španjolski sportski dnevnik i otkriva da je jedan od Barcinih kapetana za ostanak morao pristati na drastično smanjenje plaće u odnosu na ponudu s kraja prošle godine. Dodaje se i da je igrač odlučio ostati i zbog Xavija koji mu vjeruje. Svjestan je da neće imati mjesto u udarnoj momčadi, ali je spreman pokušati ga izboriti na treninzima.

Atletico je čekao, nadali su mu se i u MLS-u

Brojni klubovi MLS-a navodno su kontaktirali Robertovog agenta kako bi ga pokušali dovesti u Ameriku, a u priču se, pisao je katalonski Sport, uključio i Atletico Madrid, koji je bio jako blizu toga da ga na ljeto dovede besplatno.

Sergi Roberto je odigrao 316 utakmica za Barcelonu otkako se probio u prvu momčad, osvojivši šest naslova La Lige, dvije titule Lige prvaka i šest trofeja Kupa kralja. Međutim, ove sezone je odigrao svega 12 utakmica jer je zbog ozljede često bio izvan terena.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.