Marca: Samo jedan igrač Reala gori je od Modrića na Euru

Foto: Profimedia

NAJČITANIJI španjolski sportski medij posebno detaljno prati nastupe Realovih igrača na Euru. Tamo ih čak 13 predstavlja svoje države. Nakon završetka prvog kola grupne faze Marca ih je ocijenila od 1 do 10. Od 10 ocijenjenih, jer Mendy, Tchouameni i Joselu su ostali neocijenjeni, Luka Modrić je drugi najgori.

Dobio je 5, a jedini s nižom ocjenom od njega je Andrij Lunin. Golman Ukrajine dobio je 2 uz obrazloženje: "Kada se netko nakon utakmice ispriča suigračima, jasno je kako je odigrao. Njegova reprezentacija izgubila je 3:0 od Rumunjske, a Lunin je skrivio prva dva gola. Kod prvog je promašio loptu nogom, a kod drugog mu je lopta iz daljine prošla ispod ruke."

Modrić je drugi najgore ocijenjeni, ali uz pohvalu

Modrić je, dakle, drugi najgori od igrača Reala, a Marca ovako piše o njegovoj igri u porazu Hrvatske 3:0 protiv Španjolske: "Pred kraj meča je zamijenjen i tom prilikom je prema klupi išao jako bijesan. Dalić je izvjesio bijelu zastavu, a Realov igrač je svjestan da njegova momčad nije igrala kako se od nje očekivalo. Usprkos svemu, Modrić je bio jedan od najboljih u Hrvatskoj. Posebno tijekom prvih pola sata utakmice. Bio je jedini koji se trudio dati barem nekog smisla igri Hrvatske."

Marca je Kylianu Mbappeu dala 6, Camavingi 6.5, Rudigeru 7.5, Bellinghamu i Nachu po 8 te Kroosu, Carvajalu i Güleru po 9. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.