TRANSFERI

Nitko ne želi u Newcastle. Odbili su ga Brozović, Ramsey, Belotti...

Foto: Profimedia

UNATOČ praktički neograničenom budžetu, Newcastle ima ozbiljnih problema u potrazi za igračima koji su spremni doći u siječnju i pomoći mu u borbi za ostanak u Premier ligi. Newcastle potencijalne prinove traži posvuda, pa tako i u Italiji, ali nitko iz Serie A još nije pristao na transfer, a tri su ga zvijezde već odbile, među njima i Marcelo Brozović.

Brozović odbio veću ponudu od Interove jer želi igrati na visokoj razini

Football Italia u svojem je pregledu hrvatskog reprezentativca izdvojio odmah na vrhu, objasnivši da su dugo trajali njegovi pregovori o novom ugovoru s Interom, ali da su nedavno završeni te da će milanski klub uskoro objaviti produljenje suradnje do 2026. godine.

La Gazzetta dello Sport objavila je da će Brozović zarađivati 6.5 milijuna eura po sezoni uz moguće bonuse. Newcastle mu je navodno nudio bolje uvjete, čak osam milijuna po sezoni, ali Brozović mu je poručio da želi igrati na visokoj razini.

Ramsey se boji ispadanja, Belotti bi radije ostao u Italiji

Aaron Ramsey želi otići iz Juventusa, za koji je ove sezone nastupio samo pet puta. Ugovor prema kojem zarađuje sedam milijuna godišnje istječe mu 2023. i djelovao je kao realna opcija za dolazak u Newcastle, ali odbio ga je iz straha da bi mogao ispasti iz lige. Navodno je odbio i ponude Burnleyja te Wolverhamptona.

Newcastle je tražio i Torinova napadača Andreu Belottija, kojem ugovor istječe na kraju sezone, ali on je odbio ponudu jer čeka poziv većeg kluba. Talijanski mediji pišu da bi želio ostati u Italiji i povezuju ga s Milanom.

Torino i Atalanta čekaju bolje ponude

Novi premierligaški bogataši pokušavali su dovesti i druge igrače iz Italije, ali nisu stigli dalje od neuspješnijih pregovora s njihovim klubovima. Torino je odbio njihovu ponudu za Bremera, a Atalanta za Gosensa i Zapatu, ali talijanski mediji ne isključuju mogućnost da će se predomisliti u slučaju bolje ponude.

Dosad je Newcastle u siječanjskom prijelaznom roku uspio dovesti engleskog reprezentativca Kierana Trippiera iz madridskog Atletica za 13.3 milijuna eura i Burnleyjeva napadača Chrisa Wooda za 30 milijuna.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.