Marić: Protiv Hemofarma nije bilo kvalitetno, veselim se Ciboni u punoj dvorani



PARTIZANOV ovogodišnji adut Aleks Marić izabran je među najboljih deset igrača Eurolige, no u Zagrebu se u polufinalu nije pokazao u osobitom izdanju.









Australac sa srpskom putovnicom zabio je u jednom poluvremenu samo dva koša te ostao dužan gledateljima u zagrebačkoj Areni. Bez obzira na jednu slabiju partiju, Marić će biti velika opasnost za Cibonu.

"Utakmica protiv Hemofarma bila je teška, kakve su inače. Nismo dovoljno čuvali loptu, imali smo previše promašenih slobodnih bacanja. Nismo igrali kvalitetno", pričao je Marić nakon meča.

"Kao da smo htjeli da lopta sama uđe u koš", zaključuje centar Partizana, koji se snašao i kad je došlo do provokativnijeg pitanja je li velikom klubu kao što je Partizan potreban sudački vjeter u leđa.

"Mi igrači smo tu da igramo, suci da sude", odgovorio je Marić, koji se nije dao izbaciti iz takta. Susret protiv Cibone ga veseli, pogotovo jer obožava igrati pred popunjenim gledalištima te očekuje neizvjesnu borbu za trofej. Partizanu će to biti šesto uzastopno finale, Ciboni prilika za prvi NLB trofej.

U Hemofarmu šute i kipe

Iako je u toj utakmici pogrešaka bilo s obje strane, nešto više ih je bilo u korist Partizana. Trener Hemofarma Željko Lukajić nije želio komentirati suđenje samo da ga ne kazne, a za Index je rekao kako je puno toga primijetio u tom ogledu. Tko gubi, ima pravo na ljutnju, stara je sportska poslovica...

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.