HNL

Mario Cvitanović je novi trener Šibenika

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

MARIO CVITANOVIĆ je novi trener Šibenika. Hrvatski prvoligaš tu je novost potvrdio na službenoj stranici. "Ovim putem Vas obavještavamo kako je novi trener prve momčadi HNK Šibenik gospodin Mario Cvitanović. Iznimno nam je zadovoljstvo što klupu Narančastih preuzima domaći i perspektivni trener.

Službeno predstavljanje novog trenera Maria Cvitanovića, uz prisustvo sportskog direktora Daria Dabca, bit će sutra, 26.9.2022. u 13:00 u klupskim prostorijama HNK Šibenik. Ovim putem uprava kluba želi Mariju toplu dobrodošlicu na Šubićevac te puno sreće, bodova i pobjeda na klupi našeg kluba", objavilo je vodstvo Šibenika.

Podsjetimo, Šibenik je jučer objavio kako Damir Čanadi, koji je momčad preuzeo ovog ljeta, više neće voditi šibenski klub. Nije objašnjeno zašto je austrijski trener hrvatskih korijena otišao iz momčadi koja se nalazi na sedmom mjestu SuperSport HNL-a.

Vodio Dinamo u 32 utakmice

Cvitanović je kao pomoćnik radio u Radniku iz Sesveta 2012. godine, nakon čega je otišao u Zagreb. Bio je skaut hrvatske reprezentacije, vodio juniorsku i drugu momčad Dinama te 2017. i 2018. u 32 utakmice bio trener prve momčadi Dinama. Tri utakmice odradio je i kao trener Al-Wehde iz Saudijske Arabije.