Mario Stojić napustio ViveMenorcu

HRVATSKI košarkaški reprezentativac Mario Stojić u četvrtak je službeno raskinuo suradnju s ViveMenorcom, španjolskim klubom čije je boje branio posljednje četiri sezone.

Stojić je bio i kapetan ViveMenorce, te vjerojatno i njen najbolji igrač, međutim, pad kluba iz ACB lige u drugoligaško društvo nije išao ruku pod ruku s ambicijama hrvatskog igrača koji će, vjeruje se, karijeru nastaviti u dresu novog prvoligaša Alicantea.

Igrao je Stojić već ondje, točnije na početku svoje španjolske karijere 2002. godine, nakon čega je prešao u madridski Real.

Dubok je trag ostavio Stojić u klubu kojeg napušta kao najbolji strijelac (1723 poena) i asistent (231) svih vremena, te igrač s najviše nastupa (134). Također, u samom je vrhu popisa najboljih osvajača lopti (116), pa ne čudi što je rastanak s njim klubu teško pao.

“ViveMenorca želi svom bivšem igraču sve najbolje u budućem životu, te mu se zahvaljuje na profesionalizmu kojeg je pokazao kroz protekle četiri sezone”, poručili su iz kluba, a piše španjolska Marca

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.