Matić šokirao Mourinha odlukom: "Neka Nemanja kaže što je bilo"

Foto: Profimedia

BIVŠI srpski reprezentativac Nemanja Matić (35) je prije nekoliko dana iznenadio nogometni svijet odlukom da nakon samo godinu dana napusti Romu i prijeđe u francuski Rennes. Ta je odluka srpskog veznjaka iznenadila trenera Rome Josea Mourinha, koji je potez Matića prikazao kao neku vrstu izdaje.

''Mislim da je Nemanja taj koji treba nešto reći na ovu temu ako želi. Nakon što sam čuo što je rekao direktor Rennesa, mislim da je sva priča završena. Saznao sam da su pregovarali više od mjesec dana. Više nemam što reći na tu temu'', rekao je Portugalac koji je s Matićem surađivao u Chelseaju, Manchester United i u Romi.

''Matićev odlazak je nešto što nismo očekivali, što nas je iznenadilo, ali Roma je imala ekspresan i fantastičan odgovor. Matić je prošle sezone odigrao oko 50 utakmica, odličan je igrač i bio je važan za Romu. Problem je kad neki igrač ode bez da mu se pronašla zamjena. Stigla su nam dva igrača, koji još nisu posve spremni, ali mi smo zadovoljni i bit će nam od velike pomoći'', zaključio je Portugalac. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.