Neuer primio gol nakon 1147 minuta, Mazzarri: Remi s Bayernom je vrlo dobar rezultat

TRENER Napolija Walter Mazzarri iznimno je zadovoljan neriješenim rezultatom protiv Bayerna (1:1) u 3. kolu skupine A Lige prvaka. Toni Kroos doveo je njemačku momčad u vodstvo nakon manje od 120 sekundi igre i činilo se da će se Napoli vrlo loše provesti protiv Bavaraca.

Autogolom Badstubera Napoli je pred kraj prvom djela stigao do izjednačenja, a na samom početku nastavka vratar Napolija, Morgan De Sanctis, obranio je jedanaesterac Mariju Gomezu, te na taj način sačuvao talijansku momčad od poraza.

"Igrali smo protiv velike momčadi. Igrali smo dobro i pružili smo dobru predstavu", rekao je Mazzarri za Sky Sports. Imali smo nekoliko perioda igre gdje nismo bili toliko dobri, ali smatram da je neriješeni ishod vrlo dobar rezultat protiv momčadi koja je kontrolirala utakmicom", priznao je trener Napolija.

Neuer primio gol nakon 1147 minuta, Gomeza ometali laserom kod penala


Svim velikim serijama jednom dođe kraj. Tako je u sinoćnjem dvoboju 3. kola skupine A nogometne Lige prvaka između Napolija i Bayerna (1-1) u Napulju došao kraj velikoj seriji vratara minhenskog kluba Manuela Neuera. Naime, do utakmice protiv Napolija Neuer nije primio gol 12 utakmica u nizu, točnije 1147 minuta. Protiv Napolija je Neuer morao izvaditi loptu iz mreže u 39. minuti. Nakon oštrog ubačaja Maggija, Holger Badstuber je skrenuo loptu u vlastitu mrežu.

"Nije mi važno zbog primljenog gola nego zato što nismo pobijedili", komentirao je vratar bavarskog velikana. A Bayern je svakako imao brojne prilike za postizanje pobjedničkog gola. Svakako najveća bila je ona iz 49. minute kada je nakon igranja rukom Cannavara u kaznenom prostoru dosuđen jedanaesterac za goste. Njegovom izvođenju pristupio je Mario Gomez, ali blagi udarac skoro posred gola zaustavio je vratar Morgan De Sanctis. Njemački dnevnik Bild foto video-dokaz da je Gomez kod izvođenja najstrože kazne bio ometan laserom, ali napadač Bayerna nije tražio isprike: "Nije to bio razlog i ne mogu tražiti isprike u okolnostima. Žao mi je zbog momčadi što ga nisam realizirao."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.