transferi

Mbappe s četiri slova odgovorio na napise da tjera trenera i 13 suigrača

Foto: Profimedia

KYLIAN MBAPPE ostanak u PSG-u, točnije odbijanje Realove ponude te potpis novog ugovora za aktualni klub, uvjetovao je ne samo fantastičnom plaćom nego i faraonskim ovlastima. Mbappe sada više nije samo nogometaš, nego onaj koji uz trenera, sportskog direktora i predsjednika odlučuje o prodaji i kupnji igrača te imenovanju trenera. Prema pisanju SPORTbiblea i Mundo Deportiva, Mbappe je do sada neviđenu moć za jednog nogometaša odlučio demonstrirati u predstojećem prijelaznom roku. 

Mediji iz cijelog svijeta jučer su prenijeli napise spomenutih da je Mbappe sastavio listu za odstrel na kojoj je čak 14 ljudi. Trener Mauricio Pochettino i njegovih 13 suigrača: Thilo Kehrer, Julian Draxler, Danilo Pereira, Leandro Paredes, Ander Herrera, Layvin Kurzawa, Mauro Icardi, Pablo Sarabia, Juan Bernat, Idrissa Gueye, Colin Dagba i Sergio Rico.

Katarski vlasnici su navodno već odobrili taj popis, a sada slijede razgovori o tome koga će PSG dovesti u ljetnom prijelaznom roku. Mbappe je, također navodno, već odobrio dolazak Aureliena Tchouamenija iz Monaca ako ga PSG uspije oteti Realu koji ga također želi. Ubrzo se oglasio i Mbappe i to tako da je na Twitteru prozvao jednog od širitelja ove lažne vijesti i napisao tek: "Fake."

Pročitajte više