UFC

McGregor: Poštujem Khabibova oca, ali na ovu ideju mu se moram nasmijati

Foto: Getty Images

ABDULMANAP NURMAGOMEDOV, otac Khabiba Nurmagomedova, prije nekoliko dana predložio je da umjesto njegovo sina, sljedeći protivnik Conora McGregora bude Islam Makhachev

"Dajte Conora Islamu Makhachevu. Imam drugačije planove što napraviti s njim. Za sve ove godine tijekom kojim sam rekao što ću napraviti te sam to i napravio", napisao je Abdulmanap Nurmagomedov na Instagramu pa dodao: 

"Prva runda donijela bi borbu na podu. Druga runda bi donijela mješovitu borbu, dok bismo ga u trećoj prebili na nogama."

Odbijenica iz Irske

Nije dugo morao čekati na odgovor od strane Conora McGregrora koji nije zainteresiran za borbu s Makhachevim, inače borcem koji je u karijeri upisao 18 pobjeda,  au UFC-u ima omjer 7:1 i u nizu je od šest pobjeda. 

Khabib ga već dugo naziva svojim nasljednikom, ali McGregor odbacuje tu mogućnost. 

"Imam poštovanje prema tvojim metodama treninga i prema svemu što si do sada napravio. No moram se nasmijati na spomen vodonoše i timskog nutricionista Islama Makhacheva kao mog potencijalnog protivnika", napisao je McGregor na Twitteru pa objasnio svoj stav:

"Nemam namjeru ulaziti u sportsku borbu s dokazanim varalicom, korisnikom steroida. To je tvoj sin Abdul! Tvoj srednji sin. Najstarijeg sam ti već uzeo", dodao je Conor. Makhachev nije biološki sin Abdulmanapa Nurmagomedova, ali ga Khabib često naziva bratom pa je Irac vjerojatno na to i aludirao.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.