Medić: Sve me ovo podsjeća na Zvezdu i Partizan, živimo u mraku

Foto: Hina

PREDSJEDNIK/trener Zagreba Dražen Medić odbio je prijedlog Hajduka da se njihov četvrtfinalni ogled odgodi do veljače iduće godine. Medić je jučer u razgovoru za Index objasnio kako je Hajdukov zahtjev stigao dva dana prije utakmice, što smatra da je vrlo neozbiljno, a za Hrvatski radio dodatno je obrazložio svoju odluku.

"To nisu moji kriteriji već kriteriji uređenog sportskog natjecanja. To bi trebao biti stav sportske i nogometne javnosti", rekao je Medić, kojem je puna kapa prepucavanja između sjevera i juga.

"Živimo u mraku"

Hajduk je u utorak u podne sazvao presicu na kojoj je predsjednik kluba Marin Brbić govorio o nepravilnostima u prvenstvu i Kupu, a Dinamo je nekoliko sati ranije objavio priopćenje u kojem tvrde da se Hajduk samo žali te da svima ide na živce.

"Živim u domovini koja bi trebala izgrađivati kriterije i stvarati istinske vrijednosti, a ne na tim primitivizmima i odnosima između dva kluba ili dvoje ljude. Trebali bi izgraditi kriterije po kojima bi se trebali svi ponašati, a mi to svedemo uvijek na Dinamo i Hajduk. To me u velikoj mjeri podsjeća na Zvezdu i Partizan ili Zvezdu i Dinamo, i živimo u tom mraku", zaključio je Medić.

> Brbić mahao izvješćima o Dinamu i Lokomotivi: Zbog njih i Vlajčevića liga je neregularna

> Šamar iz Dinama: "Hajduk se samo žali i pljuje, svima idu na živce"

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.