AUSTRALIAN OPEN

Medvedev: Supruga danas nije bila ovdje. Vjerujem da je kod kuće razbila televizor

Foto: EPA

RAFAEL NADAL je u nevjerojatnom finalu Australian Opena pobijedio Daniila Medvedeva 2:6, 6:7, 6:4, 6:4, 7:5 i osvojio 21. Grand Slam u karijeri, čime je prestigao Novaka Đokovića i Rogera Federera. Nadal je gubio 2:0 u setovima i činilo se da će Medvedev rutinski otići do pobjede, ali onda je Španjolac izveo nevjerojatan preokret. Meč je odmah po završetku komentirao poraženi Rus.

"Teško mi je pričati nakon pet i pol sati i poraza. Čestitam Rafi jer ovo što je on napravio je nevjerojatno. Nakon meča sam ga pitao: 'Jesi li umoran? Igrao si nestvarno, nivo na kojem si bio je fascinantan. Imate veliko rivalstvo vas trojica i još nije gotovo. Svaka ti čast'", rekao je Medvedev pa dodao:

"Hvala mom timu, dali smo sve od sebe. Inače je i supruga tu, ali sad nije i vjerujem da je razbila televizor. Ali hvala joj na podršci. Hvala čitavom mojem timu, ako moja obitelj još gleda, hvala i vama. Pokušat ću biti bolji sljedeći put. Hvala Australskom savezu i direktoru. Mislim da je ovo bila najteža godina za vas, ali napravili ste sjajan posao. I na kraju, još jednom hvala mojoj ekipi."

Pročitajte više