Medvedev: Tisuću Španjolaca vikalo je kad sam servirao. Sad mogu ići spavati

Foto: Profimedia

DANIIL MEDVEDEV se pobjedom protiv Carlosa Alcaraza plasirao u finale US Opena u kojem će pokušati doći do titule preko Novaka Đokovića. Treći nositelj na US Openu pobijedio je u noći na subotu branitelja naslova i prvog nositelja Carlosa Alcaraza 7:6(3), 6:1, 3:6, 6:3 i izborio finale protiv za mnoge najboljeg svih vremena protiv kojeg ima pet pobjeda u 15 ogleda, ali i trijumf u posljednjem meču.

Ruski tenisač odigrao je sjajan meč protiv Alcaraza i velikog broja navijača koji su 20-godišnjeg Španjolca gurali u novo finale. Upravo o njima govorio je Medvedev na terenu nakon pobjede koja ga je dovela u priliku da osvoji svoj drugi Grand Slam naslov. Jedini je, podsjetimo, osvojio baš na US Openu 2021. godine.

"Publika je danas bila nevjerojatna, apsolutno nevjerojatna. Jedini problem bilo je 1000 Španjolaca koji su počeli vikati između mog prvog i drugog servisa kod 5:3 u četvrtom setu. To nije bilo lijepo, ali pretpostavljam da su bili očajni. Drago mi je da im nije pomoglo. Sad mogu ići spavati", rekao je Medvedev.