medveščak

Medveščakovi navijači transparentima napali klupsko vodstvo: "Uprava odlazi"

Foto: Pixsell

MEDVEŠČAK je u posljednjem kolu EBEL lige poražen u Ledenoj dvorani Doma sportova protiv Znojma s 2:11 (1:4, 0:5, 1:2).

Regularni dio sezone okončao je s 26 uzastopna poraza, odnosno s tek šest pobjeda u 44 utakmice (78:260). Odlukom klupske uprave i blagoslovom ligaškog rukovodstva, svojevoljno je odustao sudjelovati u kvalifikacijskoj rundi za doigravanje.

Na posljednjoj utakmici sezone, možda i posljednjoj u austrijskoj hokejaškoj ligi uslijed financijskih teškoća, sakupio se veći broj Medveščakovih navijača. Dok su ovacijama bučno podržali igrače, s nekoliko su se transparenata obrušili na klupsko vodstvo.

"Uprava odlazi", poručili su Medveščakovi navijači izvješenim transparentom sugerirajući kako je aktualna klupska uprava kriva za sadašnju akutnu situaciju.

"Financijska politika - promašena stvar. Kad izgubiš kompas, proglasi kvar!" glasio je jedan od natpisa.

S transparentom "Tko je zadnji, neka ugasi svjetlo" ironično su prokomentirali moguću propast kluba koji je još donedavno nastupao u KHL-u. 

Medveščak je u ozbiljnim financijskim problemima. Tijekom studenoga i prosinca prošle godine napustili su ga brojni igrači, kao i članovi stručnog stožera. Posljednjih tjedana natjecao se s ekipom satkanom od omladinaca klupske akademije i igrača ostalih zagrebačkih klubova poput Mladosti i Zagreba.

Razlog financijskih nedaća krije se u povlačenju jednog od glavnih klupskih sponzora bez kojeg Medveščak očito ne može funkcionirati. Budućnost i klupska egzistencija još su nepoznate.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.