Premiership

Menadžer Unitedovog igrača: Povratak Ronalda je loša vijest

Foto: Darren Staples/CSM via ZUMA Wire/Cal Sport Media via AP Images/Guliver Image

MENADŽER Donnyja van de Beeka, veznjaka Manchester Uniteda, priznao je da ga brine povratak Cristiana Ronalda na Old Trafford jer se tako njegovom igraču vjerojatno dodatno smanjila šansa za igranjem.

"Željeli smo u Everton"

Ronaldo se u spektakularnom transferu vratio u United nakon što je proteklih 12 godina proveo u Real Madridu i Juventusu. Iako u klubu vlada veliko oduševljenje zbog povratka Portugalca, menadžer nizozemskog veznjaka nije sretan.

"Cristiano je stigao u petak, što su za nas bile loše vijesti. Pogba igra lijevo i dolaskom Ronalda dobivamo još jednog igrača u veznom redu jer će sada Pogbu pomaknuti s lijeve strane. Razgovarali smo sa Solskjaerom i upravom. Preuzeli smo inicijativu da pronađemo klub i odabrali smo Everton. Noć prije posljednjeg dana prijelaznog roka dobili smo poziv od Solskjaera, koji nam je rekao da nema ništa od transfera i da se igrač mora pojaviti na treningu sljedećeg jutra", rekao je Guido Albers za Ziggo Sport.

"Donny će dobiti šansu"

Ipak, Albers vjeruje da će Van de Beek dobiti svoju šansu i da je spreman za nove izazove.

"Složili smo se da Donny nije igrač za Carabao Cup, FA kup ili samo za europske utakmice. On je došao u Englesku da bi igrao u Premiershipu. Način na koji je konverzacija tekla sa Solskjaerom, u usporedbi s onom od prošlog ljeta... Stvari su sada mnogo jasnije. Imam jasna očekivanja da će Donny sada dobiti svoju šansu. Radio je vrlo naporno tijekom ljeta. Imao je samo sedam dana slobodno. Ostatak ljeta je trenirao da bude vrhunski pripremljen. Sad je potpuno spreman", izjavio je Albers.

Van de Beek je prošle godine za 39 milijuna eura stigao na Old Trafford iz Ajaxa, ali počeo je samo četiri utakmice u Premiershipu prošle sezone. U ovoj sezoni s klupe je odgledao sve tri utakmice kluba u engleskom prvenstvu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.