COPA AMERICA

Messi se rugao Mini kad je promašio penal na Copi. Kolumbijac mu odgovorio

Foto: Heuler Andrey/Guliver Image

LIONEL MESSI je prije dva tjedna osvojio Copa Americu, što mu je prvi veliki trofej sa seniorskom reprezentacijom Argentine. U polufinalu su Argentinci bili bolji od Kolumbije nakon izvođenja penala. 

> KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ KAKO JE MESSI REAGIRAO NA MININ PROMAŠAJ.

Jedan od ključnih trenutaka raspucavanja dogodio se u trećoj seriji kada je Yerry Mina promašio penal za Kolumbiju i omogućio suparniku da uzme prednost koju do kraja nisu ispustili iz ruku. Nakon što je Mina, inače bivši igrač Barcelone, promašio penal, Messi mu je vikao: "Sad pleši! Sad pleši!". Bila je to aluzija na Minino ponašanje u četvrtfinalu kada je zabio penal Urugvaju pa se smijao i plesao dok je išao prema centru igrališta. Tijekom utakmice su on i Messi ušli u nekoliko žestokih duela što je dodatno isprovociralo argentinskog napadača. Kada je Mina nakon udarca krenuo prema centru, Messi mu je sarkastično pljeskao.

Kolumbijski branič nije htio pričati o tom incidentu nakon turnira, ali je sada ipak odlučio reći što misli o tom potezu. "Ono što se dogodilo s Leom je nešto što se jednostavno dogodi u nogometu. Život ima cikluse, da ti šansu za osvetu nekad, ali ja sam miran. Znam da je sjajna osoba, upoznao sam ga u Barceloni i hvala mu što me tamo podržavao. Uvijek će od mene imati golemo poštovanje, divim se svemu što je postigao", rekao je Mina za kolumbijske medije.

"Kada bih mogao dati život za reprezentaciju, dao bih ga. Sve što se dogodilo između mene i Messija ostaje na terenu i to je to, nema nikakvih problema. Idemo dalje", zaključio je.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.