LIGA PRVAKA

Messi: Cristianu želim brz oporavak. Uživao sam u utakmicama protiv njega

Foto: Getty Images/Guliver Image

BARCELONA i Juventus sljedeće srijede igraju susret 2. kola Lige prvaka.

To je trebao biti prvi dvoboj Lionela Messija i Cristiana Ronalda od Portugalčevog odlaska iz Real Madrida 2018. godine i utakmica koju i neutralni gledatelji željno iščekuju. No Ronaldov nastup je upitan budući da je Portugalac i dalje pozitivan na koronavirus iako nema nikakvih simptoma, no postoji opcija da mu Uefa dopusti nastup.

Lionel Messi je uoči subotnjeg El Clasica dao intervju za televiziju DAZN u kojem se osvrnuo i na sljedeću utakmicu u Ligi prvaka protiv Juventusa.

"Dvoboji s Ronaldom uvijek su bili i uvijek će biti posebni i trajat će zauvijek. Igrati na takvom nivou na kojem mi igramo sve ove godine nije lako. Igrali smo u velikim momčadima u kojima su očekivanja golema i zauvijek ću pamtiti dvoboje s njim", rekao je Messi i dodao:

"Mislim da su te utakmice bile baš pravi dvoboji na individualnoj razini i mislim da su ih navijači Reala i Barcelone, kao i neutralni promatrači, obožavali. Bio je to pravi show i nadam se da ćemo im ponuditi još takvih emocija. Cristianu želim brz oporavak i bilo bi mi jako drago da bude spreman za srijedu i našu utakmicu u Torinu."

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.