Mijatović: Modrić je znao što ga čeka

Foto: EPA

REAL MADRID pobijedio je 5:3 Atletico Madrid u polufinalu španjolskog superkupa, koji se igra u Saudijskoj Arabiji. U finalu će igrati protiv boljeg iz duela Barcelone i Osasune, koji se igra večeras. Real i Atletico odigrali su 120 minuta jer je nakon 90 bilo 3:3. Detaljnije o utakmici možete pročitati ovdje, a u ovom ogledu Luka Modrić asistirao je u 20. minuti iz kornera.

Modrićev veliki prijatelj Predrag Mijatović govorio je za Cadena Ser o utakmici, ali i Modrićevoj situaciji u Realu: "Obje su ekipe željele pobjedu. Produžeci su pripali Realu i zaslužili su svoje mjesto u finalu iako je Atletico imao vrlo dobru predstavu. Glavne zasluge pripadaju treneru Carlu Ancelottiju koji je zamjenama izborio ulazak u finale. Odlično je reagirao i napravio prave promjene."

O Modriću je rekao: "Modrić je već znao kako će ovo za njega biti teška godina s malo isticanja. Ali Luka je smiren što se tiče sezone i očekuje da ima dobro Europsko prvenstvo u Njemačkoj. Vidjet ćemo hoće li mu ponuditi da ostane godinu još dana u Realu ili će otići jer mu je ostalo još dvije godine nogometa, siguran sam u to." Modrić ove sezone ima 22 nastupa, jedan gol i pet asistencija u svim natjecanjima. Odigrao je 1175 minuta za Real.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.