Mijatović: Ovaj Euro će biti pravi za Srbiju

Foto: EPA

SRBIJA će sutra u Moskvi igrati prijateljsku utakmicu protiv Rusije, a četiri dana nakon toga protiv Cipra. Srpska reprezentacija trenutno je u Moskvi, a tamo je kao poseban gost i Predrag Mijatović, legendarni crnogorski ofenzivac. Mijatović je svojevremeno nastupao za Jugoslaviju i Srbiju i Crnu Goru, a uoči Europskog prvenstva uvjeren je kako Srbi ondje mogu iznenaditi. Reprezentacija Dragana Stojkovića Piksija u skupini je s Danskom, Slovenijom i Engleskom.

Mijatović je rekao: "Nadam se da je ova momčad sposobna napraviti nešto i imam osjećaj da će ovo Europsko prvenstvo biti pravo za Srbiju. Srbija je u kompliciranoj grupi jer su sve takve, ali smatram da može bez problema proći skupinu. Kasnije je sve moguće."

Još je dodao: "Smatram da nas Srbija može iznenaditi na Europskom prvenstvu. Ima kvalitetu. Potrebno je zaboraviti sve što je bilo u Kataru i koncentrirati se na Njemačku. Ne bih vjerovao da mi je netko rekao da ćemo čekati 24 godine. To je zbilja dug period, ali Piksi je odveo reprezentaciju na Svjetsko prvenstvo, a zatim i na Europsko, što je bitno i pozitivno."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.