Milan lovi zvijezde Uniteda i PSG-a

Foto: Getty Images / Guliver Image

NOVA uprava u Milanu, na čelu s Leonardom, pokušava što bolje pojačati Rossonere za sljedeću sezonu. Uz povratak Leonarda Bonuccija u Juventus, na San Siro su stigli Mattia Caldara i Gonzalo Higuain. Međutim, to nije sve.

Budućnost Susa je pod upitnikom. Španjolac ima dvije opcije - produžiti ugovor (aktualni istječe 2022.) ili da bude prodan, a najzainteresiranija je Roma. Milan minimalno za Susa traži 30 milijuna eura. 

S druge strane, poslije odlaska Nikole Kalinića u Atletico Madrid, na izlaznim vratima je i napadač Andre Silva. Bivša uprava je Portugalca prošlog ljeta platila Portu 38 milijuna eura, a sada isto toliko Milan traži Sevilli, koja bi ga mogla najprije dobiti na posudbu, nakon čega bi imala obavezan otkup na kraju sezone.

U slučaju odlaska Silve trener Gennaro Gattuso ne brine jer ima Higuaina i mladog Patricka Cutronea. No, ako ode Suso, klub će krenuti u lov na zvijezde Manchester Uniteda i PSG-s. Anthony Martial je već dugo nezadovoljan na Old Traffordu, dok se Julianu Draxleru ne napušta Pariz, ali je svjestan da će ponovno imati malo prilika za igru unatoč dolasku novog trenera Thomasa Tuchela. 

Sve to Milan želi iskoristiti ako Suso ode, a pred vratima San Sira je Tiemoué Bakayoko, koji je dobio dozvolu trenera Chelseaja Maurizija Sarrija da napusti londonski klub. Veznjak bi trebao stići u redove sedmerostrukog prvaka Europe na jednogodišnju posudbu s pravom otkupa sljedećeg ljeta, a planirao je da bude zamjena Francku Kessieu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.