Milan želi dovesti Aquilanija, Liverpool traži 10 milijuna eura

UPRAVA aktualnog prvaka Italije Milana želi u svoje redove dovesti veznjaka Liverpoola i talijanskog reprezentativca Alberta Aquilanija, ali problem je visina odštete.

Da je financijska kriza dobrano uzdrmala Milan, pokazuje i priča o potencijalom transferu 27-godišnjeg veznjaka Alberta Aquilanija koji se nakon dugotrajnog oporavka od ozljede potpuno zaliječio i zablistao u prijateljskom dvoboju Italije i Španjolske. "Azzuri" su utakmicu dobili 2:1, a pobjednički gol djelo je upravo Aquilanija.

No, Liverpool za svog igrača traži najmanje 10 milijuna eura, a prema izvorima iz Milana, zbog financijskih restrikcija glavni pregovarač i dopredsjednik Adriano Galliani nudi maksimalno 6 milijuna eura. Nekada su "rossoneri" za taj novac kupovali rezervne igrače, a ne nositelje igre.

S druge strane, Milanov trener Massimilano Allegri željno iščekuje okončanje pregovora jer je u svojim planovima zacrtao Aquilanija kao nužno pojačanje i osvježenje u veznom redu u kojem za sada ordiniraju uglavnom veterani poput Seedorfa, Gattusa, Van Bommela i Ambrosinija...

Conte: Juventus tek gradi momčad za vrh

Novi trener Juventusa Antonio Conte moli navijače da imaju strpljenja jer je izgradnja nove momčadi tek započela.

Bivši veznjak torinske "stare dame" i talijanske reprezentacije koji je Juve preuzeo ovog ljeta iz ruku Luigija Delnerija, smatra da momčadi treba vremena kako bi se posložila na pravi način.

"Za nas je došlo vrijeme kada moramo šutjeti i raditi, jer gradimo momčad praktički iz temelja. Naši glavni konkurenti Milan, Inter i Napoli imaju gotovu konstrukciju momčadi, uigrane linije, prepoznatljiv stil igre, a pred nama je puno teškog rada kako bismo došli do tog nivoa i zato ne mogu navijačima ništa obećavati uoči nove sezone", izjavio je Conte.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.