Miljenik Grobara pokopao Partizan u paklu Beograda pa citirao Bibliju

Screenshot: SportKlub

25 SEKUNDI prije kraja pred 20 tisuća navijača u beogradskoj Areni bilo je 77:77 na trećoj utakmici Partizana i Reala u četvrtfinalu Eurolige. Partizan je u seriji vodio 2:0 i trebala mu je još samo jedna pobjeda. Međutim, onda je Nigel Williams-Goss, dotadašnji miljenik Grobara, zabio tricu kojom se Real odlijepio na tri koša prednosti. Zatim je Hezonja s oba pogođena slobodna bacanja dotukao Real, ali Williams-Goss je usmjerio utakmicu prema pobjedi spasa za goste.

> KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ ODLUČUJUĆU TRICU

To je zanimljivo jer je Amerikanac 2017. kao 22-godišnjak prvu europsku gažu imao u Partizanu. Tamo je proveo samo jednu sezonu, ali je bio sjajan i postao je miljenik Grobara, koji mu još uvijek pamte briljantnu partiju kojom je donio pobjedu protiv Zvezde u finalu kupa. Cijelu sezonu u Beogradu je odigrao tako da ga je odmah uzeo velikan Olympiacos.  

"Ovo je rat i u njemu mi je trebala Gospodinova pomoć"

Sada se trijumfalno vratio na mjesto na kojem se proslavio i tricu za pobjedu Reala kod Partizana je proslavio velikim osmijehom i citiranjem Biblije: "Jako se oslanjam na svoju vjeru. Ponovljeni zakon (Stari zavjet, peta knjiga), 36:1: 'Budi odlučan i siguran, Gospodin te neće iznevjeriti ni napustiti.' Vjerovao sam u svoju vjeru, svoj rad, svoje suigrače… Želio sam zabiti za njih."

Zatim je dodao: "Došli smo ovdje svjesni da će biti pravi rat, pakleno okruženje, velika ekipa, pravi rat. Tako je i bilo. Imamo jednu, veselimo se četvrtoj utakmici." Na kraju je istaknuo: "Za ovo igramo, nema izbora."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.