UFC

Miočić: Cormier mora izaći iz srednje škole, pa on je plakao pred kamerama

Foto: Getty Images, screenshot

VIŠE OD 13 mjeseci prošlo je od posljednje borbe Stipe Miočića, a samo su dva dana ostala do iduće. Protivnik je isti - Daniel Cormier. Ulog je isti - pojas teškaškog prvaka UFC-a. Jedina je razlika u tome što ga je 7. srpnja 2018. Stipe branio, a u noći sa subote na nedjelju će ga pokušati vratiti.

Iako je po prirodi povučen obiteljski čovjek i nije sklon verbalnim ispadima kakvi se očekuju od profesionalnih boraca, ovako blizu borbe Miočić je popustio i uključio se u "trash talk" s Cormierom, koji je u ranijem intervjuu govorio o Miočićevim osjećajima.

"Mislim da Stipi jako idem na živce. On je tip pun poštovanja tako da mi je uvijek pružao ruku i govorio prave stvari, no jako smo različiti i mislim da baš nije volio biti blizu mene. Ja sam glasan, puno se šalim, moji prijatelji su glasni i znaju biti neugodni, a to nije njegov stil. Mene je pak nerviralo to što je ovo cijelo vrijeme sjedio i ponašao se kao derište. Tražio je revanš iako sam ja mislio da se ne treba još jednom boriti. No upalilo mu je, dobio je priliku ponovno se boriti za titulu", rekao je Cormier.

Stipe je odgovorio pred okupljenim novinarima nakon treninga u Anaheimu, gdje će se održati UFC 241.

"Nemam nikakvih osjećaja prema njemu, ne znam zašto on o njima govori. Treba izaći iz srednje škole i krenuti dalje. Ja sam samo htio revanš, a on je taj koji je doslovno plakao na nacionalnoj televiziji", rekao je Miočić aludirajući na Cormierove suze nakon poraza od Jona Jonesa.

"Ne znam što pokušava, možda se tako nabrijava i želi se naljutiti na mene pa me pokušava pretvoriti u nešto što nisam. Imam većih briga od toga što on priča o mojim osjećajima. Nismo tu da postanemo prijatelji, nego da se borimo."

Što se tiče samih "osjećaja", koji su podignuli toliko prašine, Stipe je objasnio kako je proživljavao razdoblje neizvjesnosti dok nije konačno objavljeno da će dobiti priliku za revanš.

"Nisam bio siguran, ali odrastao sam čovjek. Ako nije trebalo doći do revanša, nije trebalo doći. Ne bih sigurno sjedio tu i kukao da su mi povrijeđeni osjećaji. Nije me briga."

Konačno, upitali su ga o mogućoj trećoj borbi ako pobijedi u subotu.

"Kad pobijedim", ispravio je novinara Stipe. "Ne znam, vidjet ćemo kakvi će biti njegovi osjećaji", pecnuo je Stipe Cormiera za kraj.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.