UFC 252

Miočić: Završio bih ga i ranije da je bilo vremena

Foto: Getty Images/Guliver Image

STIPE MIOČIĆ je jutros u Las Vegasu odlukom sudaca pobijedio Daniela Cormiera i tako obranio titulu teškaškog prvaka UFC-a.

Miočića se dosad smatralo jednim od najvećih u ovoj kategoriji u povijesti, a nakon ove borbe više nema dileme - Stipe Miočić najbolji je teškaš svih vremena. To je potvrdio i UFC na Twitteru nakon borbe, a i sam 37-godišnji Amerikanac hrvatskih korijena se s time složio.

Novinari su ga na press-konferenciji pitali smatra li se najvećim.

"Da, mislim da je tako. Meni je najvažnije da sam nešto ostavio iza sebe i da sam pokazao svojoj kćeri da se mogu za nju brinuti. To mi je najvažnije. Dobio sam praktički sve borce u svojoj kategoriji i mogu se boriti protiv bilo koga. Uživam u ovome što radim, ali se prvo želim odmoriti", rekao je Miočić pa se osvrnuo na borbu:

"Siguran sam da bih ga završio u drugoj rundi da je bilo još malo vremena. Bio je dosta uzdrman, baš kao i u našoj zadnjoj borbi, ali runda je istekla. Što se ubadanja u oko tiče, i on je mene pogodio u oko u prvoj rundi, ali znam da nije bilo namjerno. Kao što ni moj potez nije bio namjeran, to se jednostavno događa. Stvarno ga nisam želio ubosti u oko, ali ne mislim da je to utjecalo na borbu", rekao je Stipe.

Popravio se u godinu dana

Novinari su inzistirali na odgovorima koliko još ima borbe u sebi i može li se boriti na višem nivou nego što je sad.

"Mislim da sam od sve tri naše borbe u ovoj bio fizički najspremniji. Odlično se osjećam i mislim da sam popravio dosta stvari u odnosu na prošlu borbu. Za početak, da ju ne započnem kao idiot kao prije godinu dana. Zadovoljan sam svime što mi se događa, ali to nije samo moja zasluga. Tu je moj tim, moji prijatelji i, naravno, moja obitelj koja mi užasno nedostaje", rekao je Miočić.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.