Mir se prisjetio okršaja s Cro Copom: "Nokautirao sam nokautera"

Screenshot (Youtube)

FRANK MIR će se ovog vikenda susresti s Markom Huntom na eventu koji će se po drugi put održati u Brisbaneu. Za Amerikanca će “Super Samoan” biti peti po redu protivnik koji je slavu stekao u legendarnom Prideu, a upravo je to natjeralo bivšeg prvaka na komentar o teškašima koji su se proslavili u Japanu.
 
Mir je u pozitivnom omjeru s Pride legendama. Dva put je svladao Antonija Rodriga Nogueiru, a upisao je i nokaut protiv Mirka Filipovića. S druge strane, neuspješnima su se pokazali njegovi nastupi protiv Alistaira Overeema i Josha Barnetta.
 
"Stalno su mi govorili kako će njih trojica počistiti UFC ako nam se pridruže. Najavljivalo se to kao Prideov show u UFC-u. Tri velika Prideova imena, o kojima sam slušao u to vrijeme, su očito bili Fedor i Nogueira, kojeg se uspoređivalo sa mnom, odnosno govorilo se kako sam američka, jeftinija verzija njega. Tu je, naravno, bio i Cro Cop", izjavio je Mir.
 
Jiu-jitsu majstor se zatim koncentrirao na Fedora…
 
"Svi oni, osim Fedora, su došli u UFC. On je nastupio u Strikeforceu i izgubio je od Antonija ‘Bigfoota’ Silve koji ga je tom prigodom uništio. S druge strane, ja imam pobjedu nad ‘Bigfootom’. Mislim da to govori kako bi on prošao u UFC-u."
 

 
Na red su došli Cro Cop i Minotauro…
 
"Nokautirao sam Mirka koji je bio nokauter. Protiv njega nisam niti jednom preselio borbu na pod, a svejedno sam pobijedio. Nogueira je dio moje povijesti, pozitivnih stvari koje sam napravio u karijeri. Njega sam svladao dva put – nokautom i ‘submissionom’."
 
UFC Fight Night 85 će Miru donijeti Hunta, Prideovu legendu s kojom se još uvijek nije susreo.
 
"Hunt je preiskusni veteran kojem ne smijem dopustiti da se bori u svom ritmu, jer u tom slučaju neće nikad napraviti pogrešku. Samim time ga nikad neću srušiti na pod i dovesti ga u poziciju u kojoj bi trebao imati najbolje šanse za pobjedu", zaključio je Mir.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.