TRANSFERI

Mirror: Tri zvijezde napuštaju United, dvije u paketu od 150 milijuna eura

Foto: Reuters

OLE GUNNAR SOLSKJAER napokon je prelomio i odlučio se riješiti svog najskupljeg igrača. Mirror navodi kako je Paul Pogba (26) praktički već sada bivši.

Francuz je ove sezone zbog ozljeda odigrao samo sedam utakmica, a kap koja je prelila čašu strpljenja inače vrlo tolerantnog Solskjaera je Pogbino neodgovorno ponašanje za vrijeme oporavka od ozljede gležnja.

Osim Pogbe klub bi trebao napustiti i i srpski reprezentativac Nemanja Matić (31) za kojeg su u ljeto 2017. godine Chelseaju platili 45 milijuna eura odštete. 

United bi mogao ozbiljno zaraditi

Dvojac bi klub mogao napustiti u paketu teškom oko 150 milijuna eura, a najizgledniji kupac je Real Madrid koji traži nove opcije u veznoj liniji, a poznato je i da Zidane odavno želi Pogbu u Madridu.

Treći na listi je argentinski stoper Marcus Rojo (29) koji je dolaskom Harryja Maguirea postao višak i za njega budućnosti na Old Traffordu nema.

Odigrao je samo tri utakmice ove sezone, a sad mu se sprema transfer. United računa na najmanje 10 milijuna eura odštete za njega, a interes su pokazali neki španjolski klubovi koji bi ga željeli odmah angažirati.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.