Miše dobio otkaz, Slišković se nakon dva mjeseca vraća na klupu Zrinjskog

Screenshot (Youtube)

ANTE MIŠE na klupi Zrinjskog zadržao se samo četiri kola. Novi trener bosanskohercegovačkog prvaka bit će ponovno Blaž Slišković, kojeg je Miše upravo naslijedio na klupi.

Miše je vodio Zrinjski u pet europskih i četiri ligaške utakmice. Sliškoviću ostavlja klub sa šest bodova u Premijerligi i zaostatkom 0:1 u trećem pretkolu Europa lige protiv Ludogoreca.

"Nakon drugog poraza u prvenstvu te iscrpne analize svih rezultata i igara momčadi u prvih devet utakmica nove sezone, donesena je zajednička odluka da je sporazumni raskid suradnje u ovom trenutku najbolje rješenje za Klub.

HŠK Zrinjski želi se najiskrenije zahvaliti Anti Miši na profesionalnom odnosu u protekla dva mjeseca, kao i odluci da interes Kluba i momčadi stavi ispred osobnog.

Uvažavajući činjenicu da nas nova utakmica čeka već u četvrtak, ali i da se radi o stručnjaku koji u ovom trenutku najbolje poznaje momčad, HŠK Zrinjski želi odmah potvrditi da će momčad u nastavku sezone opet voditi Blaž Slišković, koji je spremno prihvatio ponudu da se treći put vrati na klupu šesterostrukog prvaka BiH", objavio je Zrinjski.

Slišković je nakon odlaska iz Zrinjskog čekao poziv nekog jačeg europskog kluba, ali nije ga dočekao. Sa Zrinjskim je osvojio dva naslova prvaka, a prošle sezone je proglašen trenerom godine u BiH.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.