Mišić: Prelijep osjećaj, nismo se plasirali dalje samo kad smo igrali Ligu prvaka

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

DINAMO je rezultatom 3:0 pobijedio Ballkani na Maksimiru u posljednjem kolu skupine C te se kao drugoplasirani, iza stopostotne Viktorije Plzen, plasirao u nokaut-fazu Konferencijske lige. Dinamo će ondje razigravati s jednim od trećeplasiranih klubova iz skupina Europa lige. Dvostruki strijelac za momčad trenera Sergeja Jakirovića bio je kapetan Bruno Petković, a jedan je dodao Dino Perić.

Veznjak Dinama Josip Mišić komentirao je slavlje za Arenu Sport te najavio nedjeljni derbi s Hajdukom u sklopu SuperSport HNL-a. Zagrebačkom i splitskom klubu to će biti posljednji susret u 2023. godini, nakon kojeg slijedi zimska pauza.

"Prelijep je osjećaj, jedino se nismo uspjeli plasirati dalje kada smo igrali Ligu prvaka. Odlično smo krenuli u utakmicu i imali šansu Baturine. Dobro smo uzimali ničije lopte. Na poluvremenu smo se odmorili i odigrali odlično drugo poluvrijeme. Puno mi znači 150. nastup za Dinamo. Sada nam dolazi Hajduk, pripremit ćemo se na najbolji način i idemo po pobjedu", rekao je Mišić.