Mišković: Sopić je trener Rijeke. Da se nešto promijenilo, već bih izašao s time

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

PREDSJEDNIK Rijeke Damir Mišković potvrdio je da će Željko Sopić ostati trener. "Sopić je trener, ima ugovor. Osvojio je dva druga mjesta i da se nešto promijenilo, ja bih već izašao s time pred javnost", rekao je Mišković za Novi list pa nastavio: 

"Zadovoljan sam, kako nisam? Uvijek je žal kad se nešto ne osvoji, a bili smo tako blizu. Na kraju prvenstva ljestvica je pokazala gdje pripadamo. Bili smo dobri i igrali odlično. Istina, pali smo zadnjih pet kola, a sad je na struci da se sve napravi da nam se takve stvari ne ponavljaju. Dečki su, sve u svemu, odigrali odličnu sezonu."

"Bio bih sretan da se svake godine momčad tako trudi, tako izgleda i tako dobro igra"

"Naravno da smo bili i tužni, ali kako ne bismo bili? Da nismo, znači da nas nije briga. Ipak, napravili su svi jako dobar posao. Bio bih sretan da se svake godine momčad tako trudi, tako izgleda i tako dobro igra.

Naravno, promocija igrača i kvalitete uvijek nam je cilj. Neki put će to biti dobra, neki put lošija generacija. Sada su se s puno truda dokazali dečki iz naše škole, Smolčić, Hodža, Galešić… Slijedili su ih Pašalić, Fruk, Janković… Bili su top", dodao je Mišković. 

Rijeka je osvojila drugo mjesto u SHNL-u i Kupu

Rijeka je dugo s Dinamom i Hajdukom vodila borbu za naslov prvaka SuperSport HNL-a. Splićani su otpali sredinom proljetnog dijela sezone, dok su Rijeka i Dinamo nastavili utrku gotovo do samoga kraja, kada su Modri ipak stigli do nove titule. Rijeka je igrala i finale SuperSport Hrvatskog kupa, u kojem je Dinamo također bio bolji.

Unatoč tome, pojavile su se glasine o Sopićevom mogućem odlasku do kojeg, kako je potvrdio prvi čovjek kluba, ipak neće doći.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.