U21 EURO

Mlada Hrvatska večeras može postati jedna od najlošijih reprezentacija Eura

Jurica Galoic/PIXSELL

HRVATSKA nogometna reprezentacija do 21 godine večeras (21:00) igra zadnju utakmicu na Europskom prvenstvu u San Marinu i Italiji.

Izabranici Nenada Gračana već su ispali s Eura, a protiv Engleske tražit će bod ili pobjedu kako ne bi bili jedna od najgorih reprezentacija Eura.

Tu neslavnu titulu drže Srbi koji imaju gol-razliku 1:10 i nula bodova, dok je Belgija također na nuli, ali s malo boljom gol-razlikom (4:8). Englezi, večerašnji protivnici Hrvatske su bez bodova, a zabili su tri i primili šest golova.

Hrvatska reprezentacija ima utakmicu manje od Srbije i Belgije i jedan zabijen te pet primljenih golova i osvojenim bodom bi pobjegla iz kruga najgorih reprezentacija. 

"Želja nam je ostvariti pozitivan rezultat. Protiv Francuske smo pokazali da možemo, da smo se fizički i psihički podigli te želimo ostati na toj razini i pokušati pobijediti. Ovo je veliko iskustvo za sve, i one kojima su to zadnji nastupi za ovu generaciju i one koji ostaju. Važno je ne posustajati bez obzira na poraze, vidjeli smo da problema na ovako jakom turniru imaju i po imenima jače reprezentacije. Bit će za Engleze određenih promjena u momčadi, razmišljamo da svi koji su ovdje ujedno i nastupe", rekao je izbornik Nenad Gračan u najavi dvoboja s Englezima.

Veznjak Nikola Moro je optimist.

"Engleska ima vrhunske igrače, kvalitetne pojedinačno i momčadski, a nije realno da smo i mi i Englezi u ovoj situaciji na tablici. Nismo pokazali najviše što možemo, ostali smo dužni sami sebi, navijačima i svima koji nas gledaju. Ipak, nakon loše prve utakmice, u drugoj smo pokazali više. Optimist sam." 
 

Rezultati by SofaScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.