Mladi BiH reprezentativac stigao na probu u Split

U HAJDUK je stiglo novo potencijalno pojačanje, i to konačno, za obrambene redove. Edin Višća, 19-godšnji stoper BiH drugoligaša Budućnost (Banovići) stigao je na splitsku probu, nakon što je dugo bio pod povećalom struke Hajduka.

Višća je standardni mladi BiH reprezentativac, a njegov dolazak na probu u Hajduk, izazvao je dosta pozornosti u našem susjedstvu. Radi se o polivalentnom igraču, o kojem se pohvalno izrazio i veznjak Hajduka Senijad Ibričić. Višća se u 19 sati pridružio treningu Ante Miše.

Liječnička služba Hajduka, u međuvremenu je izvijestila da su novopridošli igrači Isah Abdulahi Eliakwu, Rafael Paraiba, Thiauginho, Mario Sačer i Richard Porta uspješno prošli dio liječničkih pretraga. Nije bilo problema pri testiranju zglobova, koljena te pluća i krvi, no pojedini se nalazi tek očekuju. Nigerijac Eliakwu sutra bi, nakon odobrenja transfera od strane NO Hajduka, trebao potpisati ugovor koji mu jamči godišnju zaradu do 300 tisuća eura.

Hajdukov liječnik Jurica Rakić osvrnuo se na stanja ozlijeđenih igrača. Krešimir Ljubičić bio je na pregledu leđa, i s obzirom da značajnih oštećenja nema, očekuje se da će brzo odraditi rehabilitaciju.

Rakić vjeruje da će za dva tjedna Ljubičić biti u potpunosti spreman. Hrvoje Vejić i Mirko Oremuš se oporavljaju nakon ozljeda, te neće konkurirati za subotnji trokut-turnir, navodi hajduk.hr. Do kraja tjedna obojica će raditi po posebnom programu, dok je Ivan Strinić jutros radio individualn i u ovom je trenutku još uvijek upitno kada će i on krenuti s punim naporom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.