Mladi Hrvat briljira u Austriji, drugo kolo zaredom zabio pogodak

Foto: Getty Images

DARIO VIZINGER sjajno je započeo svoju austrijsku epizodu. 

Mladi hrvatski napadač debitirao je pogotkom za svoj novi klub Wolfsberger AC proteklog vikenda. Nedugo nakon što je ušao u igru postigao je počasni pogodak u porazu od RB Salzburga 3:1, a onda se sedam dana kasnije ponovno upisao u strijelce.

Vizinger je debijem zaradio kredit novog trenera Ferdinanda Feldhofera koji mu je dao šansu od prve minute protiv Hartberga u gostima u nedjelju. Bivši igrač Celja i Rijeke odužio mu se novim zgoditkom.

Odveo Celje do povijesne titule pa ostvario transfer iz snova

Mladi hrvatski reprezentativac potvrdio je pobjedu od 2:0 i upisao WAC-u prva tri boda u novoj sezoni. Podsjetimo, Vizinger je u austrijsku Bundesligu stigao iz Celja prije nekoliko tjedana nakon što je slovenski klub prošle sezone odveo do povijesnog naslova prvaka. U 35 utakmica postigao je 23 gola i namjestio ih još 12. 

Wolfsberger AC ga je dugo vremena pratio i na koncu i doveo. Za njega je platio odštetu od 800.000 eura, a Vizinger je potpisao četverogodišnji ugovor. Na ovom transferu je zaradila i Rijeka koja navodno polaže pravo na čak polovicu iznosa od spomenute odštete.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.