Mladost dobila Francuze pa neplanirano dobila slobodan dan

Foto: Marin Tironi/PIXSELL

VATERPOLISTI zagrebačke Mladosti pobijedili su u prvoj utakmici kvalifikacijskog turnira za Ligu prvaka, koji se odigrava u talijanskoj Siracusi, francusku momčad Pays d'Aix Natation 16:13 (2:2, 6:5, 4:3, 4:3).  

Mladost je teškom mukom tek u drugom dijelu stigla do pobjede protiv upornih Francuza, zahvaljujući Konstantinu Harkovu i Franku Laziću, koji su zabili po četiri gola, dok je Lovre Miloš zabio tri.  

Neplaniran slobodan dan i šansa za bolju pripremu za subotnji sraz s Mađarima

Vaterpolisti Mladosti neplanirano će u petak imati slobodan dan na kvalifikacijskom turniru jer grčki sastav Ydraikos nije došao u Siracusu na Siciliji. Tako je već u četvrtak mađarski Szolnoki dobio tri boda bez borbe, a utakmica je registrirana rezultatom 10:0.

Istim će rezultatom biti registrirana utakmica u kojoj su se u petak Grcima trebali suprotstaviti Žapci koji će se tako moći bolje pripremiti za subotnji sraz s Mađarima, koji bi trebao odlučivati o prvom mjestu u skupini, a ono donosi dvoboj za plasman u Ligu prvaka.

Grčka momčad je kao razlog za nedolazak navela nemogućnost putovanja do Siracuse jer su obustavljeni svi letovi na relaciji između Grčke i Sicilije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.