Mnogi su ovaj gol bivšeg zagrebaša proglasili najljepšim u povijesti rukometa

Foto: Screenshot Facebook

RUKOMETAŠI PPD Zagreba u svom su trećem ovosezonskom nastupu u regionalnoj SEHA ligi ostvarili drugu pobjedu svladavši u dvorani Sutinska vrela rumunjsku Steauu 24:18.

Nakon izjednačenog prvog poluvremena, igrači hrvatskog prvaka u prvih su 20 minuta nastavka serijom 10:3 stekli nedostižnu prednost 19:11.

Lovro Jotić i David Mandić su s po pet golova bili najefikasniji u sastavu PPD Zagreba dok su Stefan Vujić i Javier Humet s po tri gola predvodili Steauu.

PPD Zagreb je sa šest bodova trenutačno četvrti dok je Steaua osvojila tri boda iz dva nastupa. Na vrhu su Vardar, Meškov i Nexe s po maksimalnih devet bodova.

Unatoč uvjerljivoj pobjedi Zagreba, potez dana, kola, a možda i sezone pripada igraču Steaue i srpskom reprezentativcu Stefanu Vujiću. Taj bivši igrač Zagreba je u prvom poluvremenu kod rezultata 13:9 na jedan cepelin skočio, uhvatio loptu i leđima okrenut u zraku zabio. Cijela akcija bila je predivna, a njen završetak bio je pravo remek-djelo. Na rukometnim forumima i društvenim mrežama mnogi su ovaj gol proglasili jednim od najljepših u povijesti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.