TRANSFERI

Mnogi žele "Modrićevog nasljednika". Koštat će ih barem 90 milijuna eura

Foto: EPA

MANCHESTER CITY, Liverpool, Chelsea i Manchester United žele Judea Bellinghama, 19-godišnjeg veznjaka koji igra u Borussiju Dortmund. Sun je objavio kako njemački prvoligaš za Engleza želi više od 90 milijuna eura. City je uvjeren kako vodi u utrci za engleskog reprezentativca, koji je vrlo dobar prijatelj s Erlingom Haalandom, norveškom zvijezdom ovog ljeta pristiglom iz Borussije u momčad Pepa Guardiole.

No i Liverpool smatra da ima dobre izglede dovesti ga, Chelsea je također jako zainteresiran, dok Manchester Unitedu treba plasman među četiri najbolje momčadi Premier lige kako bi povećao šanse za ostvarenje megatransfera. Sun tvrdi kako se špekuliralo da dortmundski klub za Bellinghama traži 150 milijuna eura, no izvori tvrde da bi ih zadovoljilo 90-ak milijuna eura.

Podsjetimo, španjolski mediji su tijekom posljednjih mjeseci pisali da će Bellingham biti zamjena za Luku Modrića u Real Madridu. Prema Transfermarktu, Bellingham vrijedi 90 milijuna eura. U Borussiju je došao prije dvije godine iz Birminghama za 25 milijuna eura. Za englesku reprezentaciju već je upisao 15 nastupa.