Modrić ili De Bruyne? Gerrard izabrao Luku, a pogledajte što je Cafu napravio

Screenshot: TikTok

NOGOMETNE legende Steven Gerrard i Cafu u videu objavljenom na TikTok profilu Lige prvaka birali su jednog između dvojice ponuđenih nogometaša, i to u avionu, odnosno tako što su stali na stranu onog nogometaša koji im je draži ili bolji. Zadnji ponuđeni dvojac činili su kapetan hrvatske reprezentacije i veznjak Real Madrida Luka Modrić te kapetan Belgije i član Manchester Cityja Kevin de Bruyne.

Gerrard je odabrao Modrića tako što je stao ispod njegova imena, dok je Cafu ostao u sredini. Bio je to jedini put da se jedna od dviju legendi nije mogla odlučiti koji joj je igrač od ponuđenih omiljeniji.

Prvi put su imali ponuđene Brazilce Ronalda i Ronaldinha, a obojica su izabrala Ronaldinha. U drugom izboru otišli su na stranu Mohameda Salaha, a ne Viniciusa Juniora, dok je u trećem Gerrard izabrao sunarodnjaka Judea Bellinghama, a Cafu Španjolca Pedrija. Cafu se u četvrtoj dilemi odlučio za Roberta Lewandowskog, dok je Gerrard izabrao Karima Benzemu.

@championsleague Gerrard & Cafu - This or that 🤩 | @Turkish Airlines | #UCLtakeoff | #ChampionsLeague ♬ original sound - Champions League
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.