liga nacija

Modrić: Ovako se igra za hrvatski dres

Foto: Igor Soban/PIXSELL

HRVATSKA reprezentacija plasirala se na Final Four Lige nacija nakon je u Beču svladala Austriju s 3:1. Hrvatska je tako natjecanje završila s 13 bodova, jednim više od Danske te će od 14. do 18. lipnja iduće godine igrati na Final Four turniru.

"Izlazak Brozovića nas je malo poremetio, on nam puno znači. Lovro je ušao dobro, malo mu je trebalo da uđe u utakmicu jer nije bio zagrijan", rekao je nakon utakmice kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić i dodao: "Napravili smo ono što smo htjeli, imamo Svjetsko prvenstvo pred nama, ovo nam je putokaz pogotovo zadnjih pet utakmica, i kako trebamo igrati, i kako se ponašati i odnositi prema dresu."

Hrvatska će u studenom nastupiti na Svjetskom prvenstvu. U skupini je s Belgijom, Marokom i Kanadom.

"Imamo dobru ekipu, imamo dobre alternative, u svakom trenutku svi mogu odgovoriti na zahtjeve i to je lijepo saznanje. Ne trebamo nikakve velike najave i velika očekivanja, tamo smo gdje trebamo biti, bitno da budemo ovakvi kakvi smo bili zadnjih pet utakmica, zajedno, boriti se jedan za drugoga, ne treba dizati euforiju, koja će vjerojatno biti tu, ali moramo ostati čvrsto na zemlji", dodao je Modrić.