HRVATSKA REPREZENTACIJA

Modrić: S Baleom ne razgovaram otkad je otišao iz Madrida

Foto: EPA

LUKA Modrić i Zlatko Dalić obratili su se medijima uoči utakmice s Walesom u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2020. godine koju će odigrati sutra u Gradskom vrtu od 15 sati. 

Velški novinar pitao je Modrića što očekujete od utakmica te zašto je bolje igrati u Osijeku nego u Zagrebu.

"Očekujemo tešku utakmicu protiv najbolje ekipe uz nas u grupi. Nakon lošeg rezultata protiv Mađara nemamo pravo pogriješiti, jedino što nas zanima je pobjeda i nadam se da ćemo doći do nje", rekao je Modrić pa otkrio koga još cijeni iz Walesa, osim Balea s kojim je igrao, ali kaže, više ne razgovaraju otkad je otišao iz Madrida:

"Kao ekipa su dobri i kompaktni, osim Garetha imaju još dobrih igrača, pogotovo prema naprijed. Imam veliki respekt prema njima, znamo da nas čeka iznimno teška utakmica".

Sporan je termin odigravanja utakmice

Puno se priča o terminu odigravanja utakmice, naravno, zbog visokih temperatura, a svoj sud dao je i Modrić. 

"Uvjeti su takvi kakvi jesu. Igrao sam u Engleskoj u takvim terminima. Kako je tako je, moraš se priviknuti, ne bi trebao biti problem, trenirali smo u to vrijeme, pripremali se, meni to nije problem, inače volim ranije utakmice".

Bale dugo nije igrao u klubu, a novinare je zanimalo kako će to utjecati na njegov nastup protiv Hrvatske. 

"Igra u klubu i reprezentaciji ne mora biti povezana, znam koliko mu znači igrati u reprezentaciji, mislim da mu manjak minuta neće smetati. Očekujem dobrog Garetha, ali i da ćemo ga uspjeti zaustaviti", rekao je Luka. 

Mlada momčad čeka Hrvatsku

Komentirao je Modrić utakmicu Walesa i Slovačke, ali i mladog Jamesa. 

"Pobijedili su što je najvažnije, igra je kakva god da je, najbitnije je pobijediti. Odigrali su veliku utakmicu, on kao i cijela ekipa. Pokazao je veliku kvalitetu, brz je i nezgodan, morat ćemo obratiti puno pozornosti na njega", rekao je Luka. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.