Modrićeva ponoćna objava uoči priključivanja reprezentaciji. Evo što je napisao

Foto: EPA

REAL MADRID je pobjedom nad Borussijom Dortmund (2:0) osvojio Ligu prvaka. Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić ušao je u 85. minuti, a s ovim trofejom došao je do njih šest u Ligi prvaka te se na klupskoj razini izjednačio s Pacom Gentom, španjolskim ofenzivcem koji je titule s Realom osvajao u pedesetima i šezdesetima.

Realovci su 15. europsku titulu proslavili na ulicama Madrida i na stadionu Santiago Bernabeu, gdje je Modrić pred tisućama navijača rekao "vidimo se iduće sezone". Dakle, sjajni veznjak time je potvrdio da će na pragu 39. rođendana potpisati novi jednogodišnji ugovor.

Modrić: Ponosan sam na cijelu momčad i sretan što sam još jednu sezonu predstavljao najbolji klub na svijetu

Nakon svega toga, Modrić se u noći s ponedjeljka na utorak oglasio na Instagramu. Napisao je:

"Završava još jedna sezona za povijest. Želim zahvaliti svim navijačima Reala na podršci, također onima koji su mi iskazivali ljubav i poštovanje svaki put kada smo igrali u gostima. Ponosan sam na cijelu momčad i sretan što sam još jednu sezonu predstavljao najbolji klub na svijetu. Vrijeme je da se fokusiram na reprezentaciju i Europsko prvenstvo. Hvala svima. Hala Madrid."

Modrić će se danas priključiti hrvatskoj reprezentaciji, koja se u Rijeci priprema za nastup na Europskom prvenstvu, koje 14. lipnja počinje u Njemačkoj. Momčad izbornika Zlatka Dalića nalazi se u skupini B sa Španjolskom, Italijom i Albanijom. Prvu utakmicu igrat će u subotu, 15. lipnja protiv Španjolaca.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.