Monaco na hrvatskom jeziku poslao poruku Dinamu

DINAMO i Monaco u srijedu u 21 sat na Maksimiru igraju utakmicu drugog kola Lige prvaka. Francuski prvoligaš stigao je u Zagreb te je na društvenim mrežama objavio fotografije s treninga sa zagrebačkog stadiona, uz poruku na hrvatskom jeziku: "Tu smo, Dinamo."

Podsjetimo, Dinamo je u prvom kolu Lige prvaka od Bayerna doživio najteži poraz u povijesti natjecanja (9:2), dok je Monaco u istoj fazi pobijedio Barcelonu (2:1), s time da su Katalonci u 11. minuti ostali s desetoricom zbog izravnog crvenog kartona Erica Garcije.

Bjelica vjeruje da Dinamo može pobijediti

"Teško je usporediti ove dvije utakmice jer je Barcelona vrlo rano dobila crveni karton. Dinamo je promijenio trenera, koji je donio drugačiji mentalitet. Sutra će biti potpuno drugačija utakmica. Dinamo ima kvalitetnu momčad, Petković je sjajan napadač, Baturina jedan od najvećih talenata hrvatskog nogometa, Mišić je vrlo važan dio ekipe", rekao je trener Monaca Adi Hütter.

Trener Nenad Bjelica, kojem će ovaj susret biti drugi u drugom mandatu na klupi Dinama, vjeruje da njegova momčad može pobijediti Monaco.

"Apsolutno. Mislim da nam svima utakmica s Lokomotivom (5:1) daje za pravo da se nadamo bodovima. Odradili smo utakmicu energetski sjajno, primijenili smo na terenu sve što smo isplanirali. Samopouzdanje je naraslo kod trenera i igrača. Treba sada to pokazati na terenu", rekao je Bjelica na konferenciji za novinare.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.