LIGE PETICE

Mourinho: Modriću su govorili da je najgori transfer Reala, a onda je postao najbolji

Foto: EPA-EFE

TANGUY NDOMBELE prošlog je ljeta stigao u Tottenham iz Lyona za 60 milijuna eura, no i dalje prolazi kroz proces prilagodbe za najjaču ligu svijeta. 

U ovoj sezoni je nastupio 28 puta, a francuski centralni veznjak je u tom razdoblju zabio dva gola uz četiri asistencije. Menadžer Spursa Jose Mourinho ga hvali zbog rada za vrijeme pandemije koronavirusa, no Ndombele nije proveo ni sekundu na terenu u posljednje tri utakmice.

Engleski mediji stoga su počeli pisati kako je Francuz u svađi s Mourinhom, no portugalski stručnjak je negirao takve navode te usporedio Ndombelea s Lukom Modrićem.

"To je život u velikom klubu. Nema nikakvog problema s Tanguyem, baš nikakvih. U velikom je klubu, gdje se mora natjecati s drugim igračima. Naravno da vjerujem da će biti uspješan. Kada je Luka Modrić tek stigao u Real, prozvali su ga kao najgori transfer u povijesti kluba. To su napravili navijači i novinari. Nekoliko mjeseci kasnije bio je prvak, nekoliko mjeseci nakon toga je uzeo Ligu prvaka, a onda je stigla i nagrada za najboljeg svjetskog igrača", rekao je Mourinho, a njegove riječi prenosi Football.London.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.