Mpenza prijeti: Još nije gotovo, zabit ću Dinamu dva gola

DINAMOVI igrači su sinoć, nakon četverosatnog leta, direktno s aerodroma otišli odraditi prvi trening u Azerbajdžanu. Modre je dočekalo nemilosrdno vrijeme, 35 stupnjeva i visoka količina vlage u zraku, no to nije smekšalo Krunoslava Jurčića da odradi 90-minutni trening na stadionu Inter Bakua, koji nije centralni stadion Neftchija na koje će se održati utakmica.

Podsjećamo, Dinamo je u prvoj utakmici 2. pretkola Lige prvaka savladao Neftchi rezultatom 3:0. Dvostruki strijelac za "Modre" je bio debitant Ivan Krstanović, koji je ovog ljeta pristigao iz Zagreba, dok je jedan pogodak postigao kapetan Dinama, Milan Badelj. Uzvratna utakmica je sutra, 19. srpnja, u 18 sati po našem vremenu.

Igrači Neftchija, sudeći prema izjavama, još uvijek misle da imaju šanse za prolaz. Trener Azera, Arif Asadov, uvjeren je kako još ništa nije gotovo.

"Znamo da imamo malo šanse za prolaz, ali dokle god ta šansa postoji mi ćemo se boriti da pobijedimo, borit ćemo se za čast, za publiku, uostalom i za što bolji Uefin koeficijent", odlučan je bio Asadov na novinskoj konferenciji.

Trener Azera se osvrnuo i na lošu predstavu svojih igrača u Zagrebu.

"I moji igrači su ljudi, nitko od njih nije htio loše igrati pa je tako ispalo. Siguran sam da će u uzvratnoj utakmici odigrati najbolje što mogu i da će im to biti najbolja utakmica u životu", rekao je Asadov za Azerisport.com te je nadodao kako će umjesto Igora Mitreskog, koji se ozlijedio u Zagrebu, zaigrati Ruslan Amirdzanov.

Svoje mišljenje o utakmici je rekao i Emil Mpenza, koji je propustio kazniti nekoliko propusta Dinamove obrane u prvoj utakmici, te se tako uklopio u sivilo svoje momčadi.

"Ako je nama Dinamo zabio tri pogotka na svom terenu, zašto i mi to ne bismo njima učinili? Mi smo u Zagrebu odigrali prvih 45 minuta jako dobro, ako to u uzvratu ponovimo i pritom postignemo pogodak, sve je moguće. Vjerujem da možemo proći", izjavio je Mpenza za Azerisport.com te nadodao: "Nije bitno protiv koga igramo jer je naš cilj pobijediti protivnika, tko god on bio. Dinamo ima prednost, ali nas to neće spriječiti da učinimo sve kako bismo tu prednost smanjili i prošli dalje u natjecanje".

Mpenza nije stao samo na tome, već je obećao navijačima da će srušiti Dinamo.

"Najvažnije je vjerovati, znam da su ljudi skeptični, ali kada Dinamu zabijem jedan ili čak dva gola sve će se promijeniti u našu korist", samouvjeren je bio Mpenza.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.