HRVATSKI NOGOMETAŠI

Mundo Deportivo: Brozović odbija produljiti s Interom jer želi u Atletico

Foto: Jonathan Moscrop/CSM via ZUMA Wire/Cal Sport Media via AP Images/Guliver

MARCELO BROZOVIĆ još nije produljio ugovor s Interom, koji istječe idućeg ljeta.

Španjolski Mundo Deportivo javlja da Talijani smatraju kako je iza Brozovićevog odbijanja novog ugovora madridski Atletico, koji bi ga rado doveo kao slobodnog igrača, a Hrvat bi se rado maknuo iz Serie A i nije hladan prema interesu iz Madrida.

Interov direktor Beppe Marotta ovog je tjedna za Corriere dello Sport rekao da su klub i Brozović daleko od dogovora, ali da vjeruje kako će se sve riješiti. 

Hrvatski veznjak u Interu zarađuje 3.5 milijuna eura na godinu, a ostanak uvjetuje povišicom na šest milijuna. Milanski klub nije mu spreman ponuditi ni približno toliko.

Ali Atletico bi mogao. Mundo Deportivo piše kako ga Diego Simeone vidi kao potencijalnog nasljednika Saula Nigueza, koji je ovog ljeta otišao na posudbu u Chelsea s pravom otkupa, iako engleski mediji tvrde da je londonski klub već praktički odlučio da neće zadržati Španjolca. Isti izvori daju naslutiti da bi Chelsea na kraju sezone umjesto Saula mogao dovesti - Brozovića.

Iako će hrvatski as nedvojbeno imati i drugih ponuda, ako se sve svede na ova dva kluba, njegova budućnost ovisit će o tome gdje će završiti Saul.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.