Na grobu Brune Bobana suigrači ostavili pehar koji su osvojili

U OŽUJKU ove godine tragično je tijekom utakmice njegove Marsonije i Slavonije u Slavonskom Brodu preminuo nogometaš Bruno Boban. Lopta ga je pogodila u prsa, pao je na travnjak i više nije ustao. 25-godišnji Bruno, brat napadača Osijeka Gabrijela Bobana, umro je od zatajenja srca. 

Prijatelji i suigrači iz njegove rodne Velike kraj Požege tradicionalni Božićni turnir odigrali su u majicama s njegovim imenom i osmicom koju je Bruno nosio na leđima. Osvojili su treće mjesto, a dok su primali pehar, dobili su golemi pljesak tribina dvorane Tomislav Pirc.

Momci iz malonogometne ekipe Caffe bar Samson pehar su odnijeli na posljednje počivalište svog prijatelja i suigrača. Dirljive scene prenio je portal sportalo.hr. 

S Brunom su dva puta osvojili požeški turnir. Obećali su da će iduće godine napraviti sve da mu na grob donesu "Zlatka".

Na komemoraciji za Brunu Bobana jedan od njegovih prijatelja i suigrača Josip Zeba održao je emotivan govor i kazao: "Prijatelju, možda si izgubio ovu utakmicu, ali znaj da ih mi i dalje igramo za tebe."

I igrali su. 

Nisu osvojili turnir, ali su Bruni uz pehar ostavili poruku: "Neke pobjede su pobjede duha i duše. Ponekad, čak i ako gubiš, dobivaš. Pobjednici 28. Božićnog malonogometnog turnira u Požegi. BB”.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.