Na nosilima je napustio utakmicu Italija - Turska. Propustit će Euro

Foto: EPA

TURSKI branič Ozan Kabak (24) propustit će Europsko nogometno prvenstvo u Njemačkoj nakon što je zadobio ozljedu ligamenata koljena tijekom prijateljske utakmice protiv Italije, priopćio je u srijedu Turski nogometni savez (TFF). Kabak, koji igra za njemačkog prvoligaša Hoffenheim, napustio je teren na nosilima u prvom poluvremenu utakmice u kojoj je Turska u Bologni odigrala 0:0 s Italijom.

Kabak je karijeru započeo u Galatasarayu, za čije je mlađe uzraste nastupao. Prema podacima Transfermarkta, Stuttgart ga je 2019. doveo za 11 milijuna eura, a Schalke pola godine kasnije za 15 milijuna eura. Bio je i na posudbama u Liverpoolu i Norwichu, a od 2022. je član Hoffenheima, koji ga je platio sedam milijuna eura. Prošle sezone upisao je 30 klupskih nastupa, dok je Tursku ukupno predstavljao u 26 susreta. Vrijednost mu je procijenjena na deset milijuna eura.

Turska će u ponedjeljak protiv Poljske odigrati drugu pripremnu utakmicu uoči Eura na kojem prvu utakmicu u skupini F igra protiv Gruzije u Dortmundu 18. lipnja. Osim te dvije reprezentacije, u skupini F su još i Portugal i Češka.

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.