Na San Siru Mandžukić i Pogba donijeli preokret vrijedan Scudetta

Foto: Hina

JUVENTUS je slavio u velikom talijanskom derbiju. Lider Serie A svladao je Milan na San Siru s 2:1 u 32. kolu i time potpisao pobjedu vrijednu obrane Scudetta. Unatoč tome što je momčad Siniše Mihajlovića povela u 18. minuti golom Alexa nakon kornera koji je izveo Mario Balotelli, Juve je uspio preokrenuti.

Prvo je Mario Mandžukić u 26. iskoristio pogrešku Alessija Romagnolija i izjednačio nakon asistencije Alvara Morate, a tri boda potpisao je sjajni Paul Pogba u 65. minuti. Claudio Marchisio izveo je korner s lijeve strane, a Francuz pored Ignazija Abate pogodio za veliku pobjedu.

Milan je odigrao jednu od najboljih utakmica ove sezone, no fenomenalni vratar Gianluigi Buffon uspio je obraniti velike prilike Balotelliju, dok je na drugoj strani, prije gola za pobjedu, Pogba pogodio vratnicu iz slobodnog udarca.

No, Juve je na kraju uspio slaviti u 21. susretu od posljednjih 22 u Serie A, uz jedan remi. Također, ekipa Massimilijana Allegri sedmi put zaredom svladala je Milan, koji na pobjedu protiv velikog rivala čeka od 25. studenog 2012. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.