Nacho je na odlasku iz Reala. Što to znači za Modrića?

Foto: Profimedia

NACHO FERNANDEZ (34) blizu je odlaska iz Reala, objavio je najpouzdaniji insajder Fabrizio Romano. Kapetanu madridskog kluba 30. lipnja istječe ugovor i trenutno pregovara s Al Ittihadom. Ako postigne dogovor, kao slobodan igrač otići će u Saudijsku Arabiju, kao i brojne druge europske zvijezde u proteklih nekoliko prijelaznih rokova.

Nacho je prošao Realovu školu nogometa i cijelu karijeru proveo u prvoj momčadi, za koju je upisao 364 nastupa i s njom osvojio fascinantnih 26 trofeja. Rijetko je bio prvotimac, već je priliku najčešće čekao s klupe i kada bi se suigrači ozlijedili, no zbog dugovječnosti je prošle godine, odlaskom Karima Benzeme, postao kapetan. Romano je otkrio da Nacho nije ni pomišljao da zaigra za bilo koji europski klub osim Reala, stoga je Saudijska Arabija izgledna buduća destinacija.

Modrić bi Nachovim odlaskom postao kapetan Reala

Njegov zamjenik, odnosno dokapetan, bio je Luka Modrić (38), koji će, po svim najavama, ostati u klubu još jednu sezonu. Nachovim odlaskom Modrić bi trebao postati kapetan i tako učvrstiti status klupske legende.

Poput Nacha, Modrić ima 26 trofeja s Realom, a u ovakvom raspletu imao bi priliku odvojiti se od njega i postati najtrofejniji igrač u povijesti kluba. Blizu je i Dani Carvajal (32) s jednom titulom manje od navedenog dvojca.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.